LADATAAN TUOTEKUVIA...

Kaupunkipuistoja - 30 kotimaan ikimerkkiä

Ei myynnissä

Huom! Tämän tuotteen toimitukset alkavat aikaisintaan 6.9.

Tietoja: Arkki, 30 x kotimaan ikimerkkiä
arkin koko auki 125x570 mm
arkin koko kiinni 60x125 mm
Postimerkkien koko 36x25 mm
Painosmäärä 1 000 000 merkkiä
Painomenetelmä 4/4 offset

Taiteilija: Timo Mänttäri

Turku, Porvoo ja Hämeenlinna.
Kuvittaja ja graafinen suunnittelija Timo Mänttäri on taiteillut värikkäästi tyylitellyt ja tutut maamerkit Turun, Porvoon ja Hämeenlinnan kaupunkipuistoja esitteleviin postimerkkeihin.
Kansallinen kaupunkipuisto on urbaanien arvomaisemien verkosto, joka kattaa kaupunkikulttuurin ja -luonnon kannalta oleellisimmat kohteet. Suomessa on tällä hetkellä kahdeksan kansallista kaupunkipuistoa.

- Olen kuvittanut useita Helsinkiä kuvaavia postikortteja. Nyt oli mieluisaa päästä piirtämään muita kaupunkeja. Kävin kaikissa kolmessa kohteessa paikan päällä etsimässä sopivinta aihetta ja kuvakulmaa, Mänttäri kertoo.

Kansalliset kaupunkipuistot -arkissa on 30 kotimaan ikimerkkiä.

Huom! Postimuseossa museokeskus Vapriikissa järjestetään ensipäivätapahtuma 6.9. kello 13–17. Tilaisuudessa on myynnissä uusia postimerkkejä, ensipäivänkuoria ja muita postimerkkituotteita sekä mahdollisuus saada lähetyksiin ensipäivänleimoja. Paikalla on myös Suomen postcrossingyhdistys. Kello 15–17 Kirje tuntemattomalle pop up - kirjepajassa kirjoitetaan voimaannuttava kirje yksinäiselle ja tukea tarvitsevalle.

Suosittelemme

Samalta taiteilijalta

Katso myös


« Takaisin
 
Ostoskori on tyhjä

Säästä toimituskuluissa

Toimituskulut 0 euroa tilauksille, joiden hinta on 27 euroa tai yli!

Pienempien tilausten toimituskulut vain 3 euroa.