LADATAAN TUOTEKUVIA...

Postin taidepalkinto - 15 kotimaan ikimerkkiä

Ei myynnissä

Huom! Tämän tuotteen toimitukset alkavat aikaisintaan 6.9.

Tietoja: Arkki, 15 x kotimaan ikimerkkiä
arkin koko auki 125x289 mm
arkin koko kiinni 60x125 mm
Postimerkkien koko 40x29 mm
Painosmäärä 450 000 merkkiä
Painomenetelmä 4/4 offset

Taiteilija: Paula Salviander

Postin ensimmäinen taidepalkinto luovutettiin maaliskuussa kuvanveistäjä Jasmin Anoschkinille. 10 000 euron lisäksi palkintoon kuuluu taiteilijan töistä julkaistavat postimerkit.

Merkkisarjaan on valittu kolme leikkisää työtä: keraamiset pusuhuulet, koala ja kirahvi, sekä puusta veistetty poro.

- Veistän puuta moottorisahalla ja kirveellä sekä muotoilen savea ronskilla otteella, Anoschkin kertoo työskentelystään. Lopputuloksena on hauskoja ja värikylläisiä teoksia, joista näkyy ajatuksen alkuperä: heittäytyminen lapsuuden muistoihin.

Paula Salvianderin suunnittelemassa arkissa on 15 kappaletta kotimaan ikimerkkejä. Merkit julkaistaan 6. syyskuuta ja saman päivänä avautuu Jasmin Anoschkinin (http://www.jasminanoschkin.com/) yksityisnäyttely ARTag-galleriassa Helsingissä (http://www.artaggallery.com/).

Huom! Postimuseossa museokeskus Vapriikissa järjestetään ensipäivätapahtuma 6.9. kello 13–17. Tilaisuudessa on myynnissä uusia postimerkkejä, ensipäivänkuoria ja muita postimerkkituotteita sekä mahdollisuus saada lähetyksiin ensipäivänleimoja. Paikalla on myös Suomen postcrossingyhdistys. Kello 15–17 Kirje tuntemattomalle pop up - kirjepajassa kirjoitetaan voimaannuttava kirje yksinäiselle ja tukea tarvitsevalle.

Suosittelemme

Samalta taiteilijalta

Katso myös


« Takaisin
 
Ostoskori on tyhjä

Säästä toimituskuluissa

Toimituskulut 0 euroa tilauksille, joiden hinta on 27 euroa tai yli!

Pienempien tilausten toimituskulut vain 3 euroa.