LADATAAN TUOTEKUVIA...

Karuselli - 15 kpl kotimaan ikimerkkejä

Ei myynnissä

Kuin Linnanmäellä!

Tietoja: Arkki, 15 x kotimaan ikimerkki
Arkin koko kiinni 60x12,5 mm
Arkin koko auki 289x125 mm
Postimerkkien koko 40x28 mm
Painosmäärä 1 000 000 merkkiä
Painomenetelmä 5/4 offset

Taiteilija: Minni Havas

Vanhaa sirkusestetiikkaa Karuselli-merkissä!

Monipuolinen kuvittaja ja kuosisuunnittelija Minni Havas on piirtänyt keväiseen ja juhlavaan postimerkkiin karusellihevosen.
– Vanha sirkusestetiikka on todella kiehtovaa. Oli hyvin inspiroivaa suunnitella Karuselli-merkkiä ja hevosen koristekuvioita. Merkissä on iloa ja kauneutta samassa paketissa, Havas kertoo.
Havaksen käsialaa olivat myös vuoden 2010 keiju-aiheiset ystävänpäivänpostimerkit. Hän myös piirsi viime syksyisiin Ruokasieniä-merkkeihin tuoksuvalmuskan. Omaakin vaatetusalan yritystä pyörittänyt Havas tekee tällä hetkellä vaatekuoseja Vimma Companylle.

Karuselli-arkissa on viisitoista kotimaan ikimerkkiä.

HUOM! Ensipäiväntilaisuus museokeskus Vapriikissa Helmikuun postimerkkien ensipäiväntilaisuus järjestetään perjantaina 24.2. kello 13–17 Tampereella museokeskus Vapriikissa. Tilaisuudessa on myynnissä uusia postimerkkejä, ensipäivänkuoria ja muita postimerkkituotteita sekä mahdollisuus saada lähetyksiin ensipäivänleimoja. Suomen postcrossingyhdistys osallistuu jälleen tilaisuuteen. Museokeskus Vapriikki sijaitsee osoitteessa Alaverstaanraitti 5, 33100 TAMPERE.

Samalta taiteilijalta

Katso myös


« Takaisin
 
Ostoskori on tyhjä

Säästä toimituskuluissa

Toimituskulut 0 euroa tilauksille, joiden hinta on 27 euroa tai yli!

Pienempien tilausten toimituskulut vain 3 euroa.