Kestotilaukset

Liity postimerkkien ja keräilytuotteiden kestotilaajaksi – saat tilaamasi tuotteet automaattisesti niiden ilmestyttyä.


Lähetämme kestotilauksina tilatut postimerkit ja ensipäivänkuoret tilaajille n. viikko julkaisupäivästä. Tämä on kätevää, olet sitten filatelisti tai muuten vain kiinnostunut uusista postimerkeistä. Postimerkkien vuosituotteet kuten vuosilajitelman lähetämme vuoden lopussa viimeisen postimerkkien julkaisupäivän jälkeen. Kestotilauksen maksat kätevästi luottokortilla.
Vuoden 2017 postimerkkien ilmestymispäivät ovat: 20. tammikuuta, 24. helmikuuta, 9. toukokuuta, 24. toukokuuta, 6. syyskuuta ja 3. marraskuuta.

Tästä voit katsoa kuluvan vuoden postimerkkien julkaisuluettelon, jonka tietoja täydennämme vuoden aikana.


Vuoden 2017 postimerkkijulkaisujen nimellishinta on huhtikuun hinnantarkistuksen jälkeen n. 84,70€.

Postimerkit leimaamattomina ja leimattuina

Lähetämme sinulle postimerkkijulkaisuista niin monta kappaletta kutakin julkaisua kuin olet tilannut. Jos julkaisu on useamman postimerkin vihko, lähetetään vihkoja tilausmäärän mukaisesti. Kestotilauksen hintaa ei voi täsmällisesti kertoa, sillä kokonaishinta vaihtelee vuosittain julkaisujen määrän mukaan. Ajankohtaista tietoa saat postimerkkien julkaisuluettelosta, jonka tietoja täydennetään vuoden aikana.

Ensipäivänkuoret

Jokaiselle julkaistavalle postimerkille merkin suunnitellut taitelija suunnittelee myös ensipäivänkuoren ja -leiman. Ensipäivänkuoressa on merkki tai merkit leimattuina kyseisellä leimalla. Kokonaisuus on pieni taideteos. Huomaathan, että ensipäivänleiman saa vain ensipäivänkuorella.

Vuosilajitelma leimaamattomana ja leimattuna

Kaikki kyseisen vuoden postimerkit kauniissa kansiossa! Kansissa on postimerkkien tekniset tiedot suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Leimatun vuosilajitelman merkit on leimattu päivämääräleimoin

Ensipäivänkuoripakkaus

Kaikkien vuoden postimerkkijulkaisujen ensipäivänkuoret yhdellä kertaa kätevästi.


Maksimimkortit

Maksimikortit ovat maksimoituja kokonaisuuksia, joiden kuva-aiheella, kuvapuolella olevalla postimerkillä ja erikoisleimalla on sama teema. Mikäli kortin aikoo postittaa jälkikäteen - on siihen lisättävä uusi postimerkki.

Tee kestotilaus tästä!

Ostoskori on tyhjä

Säästä toimituskuluissa

Toimituskulut 0 euroa tilauksille, joiden hinta on 27 euroa tai yli!

Pienempien tilausten toimituskulut vain 3 euroa.