Kestotilaukset

Liity postimerkkien ja keräilytuotteiden kestotilaajaksi – saat tilaamasi tuotteet automaattisesti niiden ilmestyttyä.


Lähetämme kestotilauksina tilatut postimerkit ja ensipäivänkuoret tilaajille n. viikko julkaisupäivästä. Tämä on kätevää, olet sitten filatelisti tai muuten vain kiinnostunut uusista postimerkeistä. Postimerkkien vuosituotteet kuten vuosilajitelman lähetämme vuoden lopussa viimeisen postimerkkien julkaisupäivän jälkeen. Kestotilauksen maksat kätevästi luottokortilla.
Vuoden 2020 postimerkkien ilmestymispäivät ovat 22.1., 11.3., 6.5., 3.6., 2.9. ja 4.11.

Tästä voit katsoa kuluvan vuoden postimerkkien julkaisuluettelon, jonka tietoja täydennämme vuoden aikana.

Postimerkit leimaamattomina, postimerkit leimattuina

Lähetämme sinulle postimerkkijulkaisuista niin monta kappaletta kutakin julkaisua kuin olet tilannut. Jos julkaisu on useamman postimerkin vihko, lähetetään vihkoja tilausmäärän mukaisesti. Kestotilauksen hintaa ei voi täsmällisesti kertoa, sillä kokonaishinta vaihtelee vuosittain julkaisujen määrän mukaan. Ajankohtaista tietoa saat postimerkkien julkaisuluettelosta, jonka tietoja täydennetään vuoden aikana.

Ensipäivänkuoret

Jokaiselle julkaistavalle postimerkille merkin suunnitellut taitelija suunnittelee myös ensipäivänkuoren ja -leiman. Ensipäivänkuoressa on merkki tai merkit leimattuina kyseisellä leimalla. Huomaathan, että ensipäivänleiman saa vain ensipäivänkuorella.

Vuosilajitelma leimaamattomana, vuosilajitelma leimattuna

Kaikki kyseisen vuoden postimerkit kauniissa kansiossa! Kansissa on postimerkkien tekniset tiedot suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Leimatun vuosilajitelman merkit on leimattu päivämääräleimoin

Ensipäivänkuoripakkaus

Kaikkien vuoden postimerkkijulkaisujen ensipäivänkuoret yhdellä kertaa kätevästi.

Maksimikortit

Maksimikortit ovat kokonaisuuksia, joiden kuva-aiheella, kuvapuolella olevalla postimerkillä sekä erikoisleimalla on sama teema. Mikäli kortin aikoo postittaa jälkikäteen - on siihen lisättävä uusi postimerkki.


Ystävänpäivätervehdysmerkit - erässä 10 - 12 postimerkki

Pääsiäistervehdysmerkit - erässä on 10 - 12 merkkiä

Syystervehdysmerkit - erässä on noin 10 - 12 merkkiä

Kesätervehdysmerkit - erässä on noin 10 - 16 merkkiä

Kotimaan joulupostimerkit - 10 kpl kotimaan ikimerkkejä

Joulutervehdys - erässä 20 kpl joulutervehdyksen ikimerkkejä


Tee kestotilaus tästä!