Toimitusehdot yrityksilleToimitamme tilatut tuotteet, mikäli asiakas on rekisteröitynyt yrityksenä eikä tuotteita ei ole maksettu verkkopankissa tai luottokortilla, tilauksen yhteydessä lähetettävää laskua vastaan. Laskun maksuehto on 14 päivää netto laskun eräpäivästä. Viivästyskorko on 16%. Maksun viivästyessä peritään Postin palveluhinnaston mukainen perimismaksu.
Posti Oy voi antaa viivästyneen suorituksen perimistoimiston perittäväksi.
Posti Oy on oikeutettu pidättymään tuotteiden toimituksesta mm. jos asiakkaalla on maksuhäiriöitä.


Tilatut tuotteet toimitetaan postitse Postin yleisten toimitusehtojen mukaan ja toimitusehdoissa mainituilla rajoituksilla.
Posti- ja toimituskulut lisätään tuotteiden hintaan. Toimitusaika on noin 3 työpäivää tilauksen vastaanottamisesta, mutta toimitusaika voi vaihdella huomattavasti tilauksesta riippuen.

Alle 100,00 euron tilauksista peritään 3,00 euron toimitusmaksu

Tilatut tuotteet tulee tarkistaa heti tilauksen saavuttua. Posti Oy vaihtaa tai palauttaa käyttämättömät virheelliset tuotteet vain, jos asiakas ilmoittaa virheestä 7 päivän kuluessa tuotteiden vastaanottamisesta.
Vaihto-oikeutta ei ole, jos tuotteen virhe on aiheutunut asiakkaasta tai kolmannesta osapuolesta johtuvasta syystä.
Palautuksen voi postittaa Suomessa ilman postimaksua merkitsemällä lähetykseen "asiakaspalautus".
Posti Oy:n vastuu on kaikissa tapauksissa rajoitettu tilattujen tuotteiden myyntihintaan.

Posti Oy ei vastaa välillisistä tai epäsuorista vahingoista tai Posti Oy:stä riippumattomista vahingoista, kuten esim. ylivoimaisesta esteestä tai kolmansista osapuolista aiheutuvista vahingoista.

Posti Oy pidättää oikeuden muutoksiin.