ErikoisleimaMikä on erikoisleima?
Erikoisleima on yksittäistä paikkaa tai tapahtumaa varten suunniteltu virallinen postileima. Leiman tehtävä on mitätöidä postimerkki ennen lähetyksen postittamista.

Kenelle ja miksi?
Sopivia erikoisleimakohteita ovat yleisötapahtumat ja -kohteet mm. messut ja näyttelyt, urheilukilpailut, kaupunkien ja kuntien juhlavuodet sekä museot. Leima voidaan myöntää lyhytaikaiseen tai ympärivuotiseen käyttöön.

Erikoisleimalla halutaan tuoda esiin kohteen erityislaatuisuutta. Erikoisleimattu postimerkki täydentää kohteessa vierailleen viestiä käynnistään.

Miten?
Posti Oy myöntää erikoisleiman määräajaksi. Posti myös valmistuttaa erikoisleiman sekä valvoo sen käyttöä. Erikoisleimaa on anottava viimeistään 4 kuukautta ennen sen aiottua käytön alkamisaikaa lähettämällä vapaamuotoinen anomus osoitteeseen:
Posti Oy
Erikoisleimat
PL 3
00011 POSTI

Tapahtumakohtaisen leiman hinta on 1000 € (sis. alv), ympärivuotisen leiman hinta 2000 €/vuosi (sis. alv). Hintaan sisältyy leiman suunnittelu ja valmistus, kirjelaatikon toimittaminen leimakohteeseen, kirjelaatikon tyhjennys sekä lähetysten käsinleimaus Postissa.

Lisätietoja?
www.posti.fi/yritysasiakkaat/apu-ja-tuki/asiakaspalvelu

Ostoskori on tyhjä

Toimituskulu

Yli 27 euron tilauksiin 0 euroa, alle 27 euron tilauksiin 3 euroa.