LADATAAN TUOTEKUVIA...

Kuitukangaskassi

Ei myynnissä

Reilu kassi moneen kantoon - myös jokunen pahvilaatikko mahtuu kassiin!
Kassin koko on 39,5x45,5x20 cm

Tietoja: Kassin koko on 39,5x45,5x20 cm

Taiteilija: Polkka Jam

Oivallinen vahvatekoinen kuitukangaskassi moneen tarkoitukseen!

Tässä uusi haastaja ikikasseille - sopivan tanakka ja ryhdissäpysyvä iloisenvärinen kantoväline! Kooltaan melko iso kassi on helppo kantaa vaikkapa olalla pitkien sankojensa ansiosta. Päävärinä kuitukassissa on raikas oranssi yhdistettynä puhtaan valkoiseen - sangat ovat myöskin valkoiset.

Erittäin hyvä myös muuttopuuhissa, koska siihen on helppo pakata sopiva määrä tavaraa ilman, että lastista tulee liian painava. Kirjat, liinavaatteet, kengät, kukkia - mitä ikinä keksitkään kuljettaa paikasta toiseen! Laadukas, mutta myös edullinen - hyvä peruskassi! Tilaa valmiiksi monta kaappiin, jos vaikka muuttokin on tiedossa. Kassin voi taitella mahtumaan pieneen tilaan. Painoa tällä kestävällä kassilla ei ole paljon, mutta painoa se kestää 30 - 40 kilon verran! Sopii lahjaksikin lähetettäväksi ystävälle tai tutulle.

Huom!Kassi on elintarvikekelpoinen ja se voidaan käyttää uudelleen joko sulattaen uudelleenkäyttöä varten tai polttaa energiajakeena. Kassiin mahtuu kätevästi Postin samaa Polkka Jam -kuosia oleva ½M-koon laatikko!

Suosittelemme

Samalta taiteilijalta

Katso myös


« Takaisin
 
Ostoskori on tyhjä

Säästä toimituskuluissa

Toimituskulut 0 euroa tilauksille, joiden hinta on 27 euroa tai yli!

Pienempien tilausten toimituskulut vain 3 euroa.

Customer service